WELCOME ABOARD

Een uniek Gentleman’s Yacht gelegen in hartje Rotterdam. Exclusieve dagvaarten die volledig naar wens worden ingericht. Ervaar onze geliefde stad vanuit een ander perspectief. Binnen de unieke sferen van het schip en onder leiding van toonaangevende chefs.
Ervaar nu de ‘Ultimate boatique experience’!

Thales biedt ruimte voor intiem gezelschap van maximaal 25 personen.  Verschillende etages met uniek vormgegeven en inspirerende ruimtes. De perfecte locatie voor culinaire events, klein of groot. Exclusieve dagvaarten over de wateren van de Rotterdamse binnenstad of buitengebieden. Routes worden samen met de kapitein volledig naar wens uitgestippeld.

WE TREAT OTHERS THE WAY WE

WOULD WANT TO BE TREATED.

POSSIBILITIES

DAY CHARTERS

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw ervaring op Thales vorm te geven. Het schip biedt ruimte voor maximaal 30 personen inclusief het personeel. Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee om een gewenste invulling van uw verblijf compleet te maken. Onder leiding van het ervaren nautisch team stippelt u de gewenste route uit en kijken wij met u mee voor de juiste catering of horeca-partner. Ook het aantal vaaruren is in overleg en kan tijdens de vaart worden verlengd indien gewenst. Thales is gelegen in de karakteristieke Leuvehaven, die op zichzelf al een hele beleving is. Tot slot is uw verblijf uit te breiden met een of meerdere overnachtingen in de luxueuze slaapvertrekken.

PRIVATE DINING

Thales wordt het verlengstuk van uw favoriete exclusieve restaurant tijdens een private dining. Dit is echt een ander niveau als het aankomt op het gebied van koken en eten. Een speciaal op maat gesneden menu dat door hoogwaardige chefs wordt bereid en dat binnen de unieke sferen van het schip. Een intieme setting die zorgt voor verbondenheid tussen de gasten, chefs en het team van Thales. Verschillende ruimtes die zich perfect lenen voor deze gelegenheid. Denk hierbij aan de Saloon, bar en het buitendek. Kortom, bij een private dining wordt u voorzien van topservice, beleving en verrassende gerechten. 

BUSINESS EVENT

Thales leent zich uitstekend voor zakelijke events waarbij verschillende ruimtes tegelijkertijd ingezet kunnen worden. Naast diners is de saloon uitermate geschikt voor vergaderingen in een insererende omgeving. Hier heeft u een groot presentatiescherm tot uw beschikking in combinatie met het gemakkelijk te bedienen surround sound system. Ook de bar leent zich perfect voor een ontspannen overleg. Daarbij kan een uitgebreide lunch worden geserveerd. Wij denken graag met u mee om een business event vorm te geven, zodanig dat het aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

BOOK NOW!

WE TREAT OTHERS
THE WAY WE
WOULD WANT TO BE TREATED.

WE TREAT OTHERS THE WAY
WE WOULD WANT TO BE TREATED.